Спеціальна піротехнічна машина важкого типу (ПМ-В)


Функціональне призначення ПМ-В:

  • оперативна доставка дорогами всіх категорій піротехніків, спеціального майна та спорядження до місць виявлення вибухонебезпечних предметів (ВНП);
  • підйом залізобетонних і сталевих конструкцій та інших вантажів за допомогою пневматичного та гідравлічного інструменту;
  • завантаження та розвантаження ВНП за допомогою гідравлічного маніпулятора;
  • перевезення ВНП малого та великого калібру.


Загальний вигляд ПМ-В (PM-H STI STEYER)

Загальний вигляд машини. Робочий орган: ківш відвальний з іклами виконаний із міцної сталі марки 65Г та товщиною 12 мм. У разі пошкодження його можна швидко замінити

Базове шасі:

STI HTV AX 6×6
повнопривідне, з міжколісним та міжосьовим блокуванням

Двигун:

Дизельний паливо
440 к.с.
2100 Нм

Екологічний клас:

Євро 5

Паливний бак:

400 л
Закритий бронелистами
(Stanag Level 1)

Коробка перемикання передач:

Механічна.
16+2

Протимінний захист:

Днище та колісні арки виконанні з протимінним захистом

Лебідка:

ПМ-В обладнано гідравлічною лебідкою.

Габаритні розміри (ПМ-В ДхВхШ мм):

Габаритні розміри 9000 х 3700 х 2550 (без дзеркал)


Кабіна особового складу:

Суцільно броньована, закрита, суцільнометалева салонного типу, однорядна, обладнана 2 місця для сидiння (включно з водієм), захищена від вибухової хвилі при можливій детонації вибухонебезпечних предметів, які транспортуються у вантажному відсіку.
Кабіна виконана з бронюванням (за ДСТУ 3975-2000 «Захист панцеровий спеціалізованих автомобілів. Загальні технічні вимоги», клас захисту – ПЗСА-4 / STANAG Level 1) обладнується кулетривким склом з пiдiгрiвом.


Захисна стінка

Призначена для захисту екіпажу, який знаходиться у кабіні ПМ-В від розльоту уламків та ударної хвилі у випадку детонації під час перевезення вибухонебезпечних предметів.
Захисна стінка суцільна, має кут нахилу 20 град убік кабіни, знаходиться між відсіком для спеціального обладнання та вантажним відсіком і є частиною вантажного відсіку. Клас захисту відповідно до ДСТУ 3975-2000 «Захист панцеровий спеціалізованих автомобiлiв. Загальні технічні вимоги» ПЗСА-6 / STANAG Level 3.


Кран-маніпуляторна установка

Розташовується позаду вантажного відсіку.
Призначена для виконання завантажувально-розвантажувальних робіт.


Вантажний відсік.

Вантажний вiдсiк, броньований (за ДСТУ 3975 2000 «Захист панцеровий спеціалізованих автомобілів. Загальні технiчнi вимоги», клас захисту – ПЗСА-4 / STSNAG Level 1).
Призначений для перевезення ВНП, вибухових речовин та засобів підриву, а також забезпечення безпеки цивільного населення під час перевезення вибухонебезпечних предметів у межах населених пунктів.


Відсік для спеціального обладнання:

Розміщується між кабіною та вантажним відсіком машини і призначений для розміщення та перевезення до місць роботи екіпірування, технологічного обладнання та інструменту для проведення піротехнічних робіт.
У відсіку з спеціальним обладнанням розміщуються місця для зберігання та транспортування з кріпленнями та нішами для укладання спеціального інструменту, запасних інструментів та приладдя.
Устаткування зручно розміщене на полицях та має зручний доступ.


Комплектація:

Піротехнічна машина важкого типу (ПМ-В) комплектується спеціальним інструментом, запасним інструментом та приладдям відповідно до специфікації, що погоджена з Замовником.


Ціна договірна

Напишіть нам